راهنمای قطعی طرح توجیهی توسط یک سایت عالی

متأسفانه هنگامی که برای تأمین بودجه خود و راه اندازی کسب و کار خود عجله دارید، ممکن است برنامه شما نادیده گرفته شود.

پس حتما این قسمت را جدی بگیرید و زمان زیادی به آن اختصاص دهید. به طور کلی باید روی این موضوعات تمرکز کنید:

هدف طرح توجیهی شناسایی، توصیف و تجزیه و تحلیل یک فرصت تجاری و/یا کسب و کاری است که در حال حاضر برای بررسی امکان سنجی فنی، اقتصادی و مالی آن در حال انجام است.

داده های رقیب به شما کمک می کند روندهای فعلی در صنعت هدف خود و پتانسیل رشد را بدانید. این جزئیات همچنین به سرمایه گذاران ثابت می کند که شما با این صنعت بسیار آشنا هستید.

همچنین به عنوان نقشه راه شرکت شما عمل میکند، کسب و کار شما را در مسیر درست نگه میدارد و تضمین میکند که عملیات شما برای رسیدن به اهداف مشخص شده در برنامه شما رشد و تکامل مییابد.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

مستندسازی مدل درآمد به رفع چالش ها و مفروضات مرتبط با مدل کمک می کند. و با خواندن طرح شما، دیگران ممکن است جریان های درآمد بیشتری را برای در نظر گرفتن پیشنهاد کنند.

اولین دلیلی که وجود بیزینس پلن را توجیه میکند این است که کمک میکند بفهمید از کجا باید شروع کنید و به کجا برسید. درواقع، به کمک بیزینس پلن بهتر حقیقت فروش را درک میکنید.

طرح توجیهی مشاوره و خدمات ارزیاب کسب و کار تاپ توجیهی توسط آقای یزدان سعادت

نقاط قوت و ضعف مزایا و معایب منحصر به فرد شرکت شما را تجزیه و تحلیل می کنند، در حالی که فرصت ها و تهدیدها ریسک ها و پاداش های فعلی بازار را تجزیه و تحلیل می کنند.

طرح توجیهی خوب باید شامل یک خلاصه اجرایی و بخش هایی در مورد محصولات و خدمات، استراتژی بازاریابی و تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی مالی اطلاعات بیشتر و بودجه باشد

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

گام بعدی این است که مشتریهای بالقوه و ایدهآل خود و اندازه واقعی بازار را مشخص کنید. بنابراین در این مرحله اطلاعات جمعیتشناسی مرتبط با بازار هدف را ارائه کنید:

باید اعضای کلیدی تیم مدیریت، بنیانگذاران/مالکین، اعضای هیئت مدیره، مشاوران و غیره را فهرست کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *